Parhaat työpaikat

6.2.2012 09:25 päivitetty 4.2.2016 10:20

Markkinointiviestinnän yrityksiä mahtui Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon

Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon mahtuu myös markkinointiviestinnän tekijöitä. Listalla komeilevat ainakin Novia ja Estime.

Markkinointiviestinnän alalla toimivia yrityksiä nousi Great Place to Work Institute Finlandin parhaiden työpaikkojen listalle. Mainonnan ja markkinoinnin toimialalle kategorisoitu Novia Finland sijoittui yleisen sarjan viidenneksi. Sarjan parhaimmistoa olivat ohjelmistoyhtiö Futurice, hoivayhtiö Tutoris ja lakipalveluita tarjoava Fondia. Sarjan kärkikymmenikköön mahtui myös mediatalo Bonnier Publications, sijalle 7.

Markkinointiviestintäosaamista tarjoaa myös toisen kerran listalle noussut Estime. Verkkomarkkinointiin erikoistunut asiantuntijayritys listautui 12. sijalle pienten organisaatioiden sarjassa. Sarjan parhaat olivat ohjelmistoyhtiö Bitwise, anturiyhtiö SICK ja yrityspalveluita tarjoava Frami.

Great Place to Work Institute Finlandin toimitusjohtaja Panu Luukan mielestä Estime on piristävä poikkeus digi- ja markkinointiviestintäalalla.

”Estimen koko henkilöstö, omistajineen, tekee systemaattisesti yhdessä töitä yhteisen päämäärän eteen ja Estimellä ”me” tulee aina ennen ”minua”. Tämä vahva yhteishenki ja ylpeys estimeläisyydestä johtaa myös korkeaa asiakastyytyväisyyteen”, perustelee Luukka tiedotteessa.

”Kovassa kasvussa, kilpailulla toimialalla, ei pelkkä yksilötason osaaminen riitä. On tärkeää pitää väki tyytyväisenä ja johtaminen kunnossa. Tähän ei tarvita lomamökkejä Lapissa eikä hirmuoptioita. Hyvä kommunikaatio, yhteishenki ja vaikkapa sovittujen pelisääntöjen kunnioittaminen voivat olla ratkaisevia seikkoja hauskan pitoa unohtamatta. GPTW-tulokset heijastuvat suoraan menestykseemme”, sanoo Estimen toimitusjohtaja Tomi Halonen.

Tänä vuonna tutkimukseen osallistui 144 yritystä. Tutkimus painottaa henkilöstön arvioita työpaikoista johtajiston arvioita enemmän.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö