Brändi- ja kokemussuunnittelustudio Bond on nimittänyt Martin Mohr in innovaatio- ja kokemussuunnittelun johtajaksi (Head of Innovation and Experience Design).

Mohr on aiemmin työskennellyt muun muassa TBWA\CHIAT\DAY New York in luovana johtajana ja TBWA\Helsingin luovana johtajana.

Bondilla on toimistot Helsingissä, Lontoossa, Dubaissa ja Tallinnassa. Mohrin tehtäviin kuuluu tehostaa Bondin tarjoomaa kaikissa neljässä studiossa varsinkin luovan teknologian, vuorovaikutteisen tilakonseptoinnin ja käyttäjäkokemuksen prototyyppien hahmottelun aloilla. Käyttäjäkokemuksen erilaisten prototyyppien hahmotteluun kuuluu niin fyysisessä tilassa liikkumisen kuin esimerkiksi nettisivuilla navigoimisenkin suunnittelua, johon saattaa liittyä myös testaamista, simulaatioita ja beta-versioita.

Lisäksi Mohr työskentelee Bondin avainasiakkaiden kanssa uusien luovien alustojen, brändinarratiivien ja markkinointikonseptien kehittämisessä.

Mohr kertoo tiedotteessa, että Bond on ollut hänen toivelistallaan jo vuosia kokonaisvaltaisen brändäyksen, teknologian ja tilasuunnittelun yhdistämisen vuoksi.

"Paikka on täydellinen ympäristö uusien holistisien, rajoja rikkovien kokemuksien kehittämiselle. Innovation lab -ajattelu ei ole uutta täällä, mutta uskon lisääväni rakettipolttoainetta siihen”, Mohr sanoo.

Aiemmin Mohr on työskennellyt kansainvälisten kampanjoiden ja innovaatioiden parissa brändeille kuten Nike, Adidas, H&M, Michelin, Ikea ja Four Seasons. Viimeksi hän on toiminut Kallan & Co :lla innovaatiojohtajana ja suunnitellut interaktiivisen myymäläkokemuksen Reima lle, äänitunnisteella toimivan tarinankeräysalustavan Yle lle sekä Wolt x Helsinki Design Weekin kampanjan.