Joukkoliikenne

M&M 28.8.2015 12:10 päivitetty 4.2.2016 11:00

Matkakortti muuttuu etukortiksi myös Turussa ja Tampereella

Krista Kierikka

Pääkaupunkiseudun HSL:n matkakortin lisäksi myös Tampereen joukkoliikenteen ja Turun seudun joukkoliikenteen matkakortit muuttuvat etukorteiksi. Palvelun tarjoaa Kliento, joka on myös yksi HSL:n yhteistyökumppaneista.

Matkakortin käyttö kanta-asiakaskorttina laajenee Turun ja Tampereen seuduille. Palvelun tarjoaa Kliento, joka on myös yksi HSL:n yhteistyökumppaneista.

Paikallisille yrityksille markkinointi- ja kanta-asiakaspalveluja tarjoavan Klienton tavoitteena on yhdistää alueiden kivijalkayrityksiä ja kaupunkilaisia. Matkakortilla voi tunnistautua kanta-asiakkaaksi missä tahansa palveluun kuuluvassa liikkeessä sekä kerätä ja lunastaa kanta-asiakasetuja.

Turussa ja Tampereella mukana on jo muun muassa suosittuja ravintoloita ja kahviloita, kampaamoja sekä kukka- ja lelukauppoja. Uusia yrityksiä liittyy mukaan jatkuvasti.

Palvelua voi käyttää myös erillisellä Kliento-kortilla.

Pääkaupunkiseudulla HSL:n "kanta-asiakasjärjestelmässä" on mukana Klienton asiakasyritysten lisäksi parisenkymmentä tahoa, muun muassa Viking Line, Hertz Autovuokraamo, Globe Hope, Kansallisteatteri ja Kiasma.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö