Golden Drum

M&M 12.7.2017 09:39

McCannin vetäjä Sari Heinilä valittiin yhdeksi Golden Drumin puhujista: "Rohkeus ei saa loppua koskaan"

McCann
McCann Helsingin toimitusjohtaja Sari Heinilä.

McCann Helsingin toimitusjohtaja Sari Heinilä on saanut kutsun puhumaan Golden Drum -mainosfestivaaleilla lokakuussa.

Sari Heinilä on festivaalien toinen pohjoismainen puhuja. Hänen lisäkseen festivaaleilla ääneen pääsee tanskalainen Space10:n perustaja ja toimitusjohtaja Carla Camilla Hjort.

Suomalaisista Golden Drumissa ovat puhuneet aiemmin muun muassa Hasan & Partnersin hallituksen puheenjohtaja Ami Hasan ja TBWA:n ja Rainmaker-konsernin entinen toimitusjohtaja Petteri Kilpinen.

Heinilä puhuu Golden Drumissa johtajuudesta ja kulttuurin merkityksestä. Heinilän mukaan markkinoinnista pyritään turhaan tekemään rakettitiedettä asioiden tietoisen yksinkertaistamisen sijaan. Yksinkertaistaminen onnistuu vasta kokemuksen myötä, mutta sitä voidaan tukea myös kulttuurin kautta.

"On tärkeää tunnistaa kunkin omat vahvuusalueet ja motivaattorit. Upeita juttuja alkaa syntyä, kun ihmisten luontaisia kykyjä kuunnellaan ja yhdistellään toisiinsa", toteaa Heinilä.

Heinilä korostaa yksilöllisten vahvuusalueiden löytämisen ohella itsetunnon, rohkeuden ja tiimihengen merkitystä.

"Monesti kyse on myös ammatillisen itsetunnon rakentamisesta. Kun luottamus itseen on terveellä pohjalla, voi luottaa myös muihin. Siitä syntyy tiimihenki. Samalla johdon on osattava jatkuvasti rohkaista riskinottoon ja rajojen rikkomiseen suunnittelussa. Asiakkaalla voi joskus rohkeus loppua, mutta meillä se ei saa loppua koskaan. Yhteyden asiakkaan tavoitteisiin ja liiketoimintaan on kuitenkin aina oltava perusteltavissa."

Golden Drum on Cannes Lionsin ohella Euroopan suurin mainosfestivaali. Viime vuonna McCann Worldgroup palkittiin Golden Drumissa Golden Net-palkinnolla festivaalien menestyksekkäimpänä ketjuna.  

Festivaali järjestetään lokakuussa Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa 24. kertaa. Golden Drumissa kilpaillaan kahdessa kategoriassa. Best Practicen lisäksi töitä tuomaroidaan Best Piece -kategoriassa. Festivaaliin voi tutustua Golden Drumin kotisivuilla. Kilpailuun voi jättää töitä 31. heinäkuuta asti.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö