VTM Hanna Jensen on työskennellyt aiemmin muun muassa Trendi-lehdessä toimituspäällikkönä ja päätoimittajana sekä Iltalehden viikonvaihdetoimituksen toimituspäällikkönä sekä vuodesta 2004 lähtien vapaana toimittajana.

Jensen on lisäksi toiminut vierailevana päätoimittajana Anna-lehdessä, kirjoittanut Suomen Kuvalehteen, Kodin Kuvalehteen, Glorian Ruoka & Viini in, Image en ja Yhteishyvä än.

Vuonna 2003 Jenseniltä julkaistiin tarinallinen tietokirja 940 päivää isäni muistina (Teos, 2013), jossa hän kertoi isänsä kärsimästä muistisairaudesta.Jensen työsti teokseen liittyen kymmenosaisen podcast-sarjan Unohtumaton muisti Nelonen Media n suoratoistopalvelu Supla lle.

Työssään Jensen auttaa Ellun Kanoja kehittämään uusia oman median konsepteja. Jensen kertoo, että häntä viehättivät Ellun Kanoissa rohkeus, aitous ja oma äänensävy sekä sisällön runsaus.

"Kun tämä kaikki on kunnossa, on mielekästä rakentaa kanavia, sisältöjä ja konsepteja kantamaan näkemystä ja tuomaan sitä keskusteluun", Jensen kertoo.

Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen kertoo toimiston perustaneen oman mediansa, koska yritys arvioi viestinnän roolin kehittyneen yhä vuorovaikutteisemmaksi. Siksi myö yritysten omille medioille on kasvava tarve.

"Siksi meille on luontevaa tässä vaiheessa luoda uusi päätoimittajan toimenkuva", Tujunen kiteyttää tiedotteessa.

Ellun Kanojen liikevaihto tilikaudella 2016 oli 3,7 miljoonaa euroa. Myyntikate tilikaudella oli 3,61 miljoonaa euroa. Viestintätoimisto työllisti vuonna 2016 34 henkilöä.