Toimistot

20.5.2013 14:27 päivitetty 4.2.2016 10:32

Mediatoimisto PMI vaihtaa nimeä

Jatkossa mediatoimisto PMI tunnetaan nimellä IUM Helsinki.

Mediatoimisto Pool Media International vaihtaa nimensä. PMI:nä tunnettu toimisto on jatkossa IUM Helsinki. Nimenmuutoksen myötä toimiston "identiteetti henkii vahvemmin" pääomistajansa Interpublic Groupin maailmanlaajuista Initiative Universal Media -verkostoa.

IUM-verkoston Suomen, Tanskan, Ruotsin ja Norjan toimistoissa työskentelee yhteensä melkein 200 työntekijää. Toimiston kansainvälisiä asiakkuuksia ovat muun muassa Coca-Cola ja Microsoft.

IUM Helsingin toimitusjohtaja Hannu Laakson mukaan toimisto tulee tämän ja ensi vuoden aikana digitalisoimaan koko asiakastyötä tekevän henkilöstönsä.

"Haluamme päivittää omat valmiutemme niin asiakastyössä kuin mediasuunnittelussa – maailma digitalisoituu, niin mekin", Laakso toteaa.

Konkreettisesti digitalisoituminen tarkoittaa, että toimiston viisitoista asiakastyötä tekevää ammattilaista suorittaa digitaalisen IDM-ammattitutkinnon.

Nimenmuutos ei vaikuta toimiston omistusrakenteeseen. Publicis-ryhmittymä jatkaa toimiston vähemmistöosakkaana kuten tähänkin asti.