Valokuvaaja ja toimittaja Meeri Koutaniemi on uudistuneen MyStockmann Magazinen päätoimittaja kevään ajan. Vuoden ensimmäinen numero tulee asiakkaiden saataville huhtikuun alussa. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa, ja jokaisessa numerossa on uusi vieraileva päätoimittaja.

Kevään Magazinen päätoimittaja Meeri Koutaniemi tunnetaan kantaaottavista yhteiskunnallista teoksistaan. Hänen valokuvansa käsittelevät usein ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja voimaantumista. Koutaniemi on kuvannut MyStockmann Magazineen kevään juhlamuotia. Jutun malleina toimivat kaikenikäiset Stockmannin kanta-asiakkaat.

”Minulle tärkein juhlan arvoinen asia elämässäni on vapaus. Se koostuu monesta oikeudesta, mutta ennen kaikkea siitä, että saan itse valita, miten elän, toimin ja ketä rakastan – tämä ei kaikille maailman naisille ole mahdollista", Koutaniemi sanoo tiedotteessa.

Koutaniemi on myös tämän vuoden naistenpäivän Stockwomann. Kunnianimen saa sukupuoleen katsomatta henkilö, joka edistää tasa-arvoa omilla teoillaan. Aiemmin kunnianimen ovat saaneet kirjailija Sisko Savonlahti, yritysjohtaja Jukka Kurttila ja näyttelijä Seela Sella.

“Meeri Koutaniemi on todellinen oman tiensä kulkija, minkä hän osoittaa sekä teoillaan että pukeutumisellaan. Haluamme Stockmannilla rohkaista jokaista asiakasta pukeutumaan omaan tyyliinsä, välittämättä ulkopuolisista odotuksista”, Stockmannin asiakkuusjohtaja Outi Nylund kertoo tiedotteessa.