Suurten yleisötapahtumien järjestäminen myös sisätiloissa tuli elokuun alussa taas mahdolliseksi erityisjärjestelyin, mikä tarkoittaa esimerkiksi messukeskuksille mahdollisuutta tapahtumien järjestämiseen.

Messukeskus Helsinki ryhtyy jakamaan kasvomaskin jokaiselle messuvieraalle maksutta sisäänkäynneillä kaikissa itse järjestämissämme tapahtumissa. Lisäksi Messukeskus on ottanut messukioskiinsa myyntivalikoimaan käsidesit, nenäliinat ja kertakäyttökäsineet.

Messukeskus tiedottaa tarjoavansa myös näytteilleasettajille edullisia hygieniapaketteja, jotka koostuvat kasvomaskeista, käsideseistä, suojakäsineistä ja lattiatarroista. Lisäksi näytteilleasettajat voivat vuokrata osastolleen muun muassa pisarasuojia, käsidesitelineitä ja pintojenpuhdistusliinoja sekä omaan yritysilmeeseensä sopivia lattiatarroja turvavälien opastamiseen.

"Olemme tehneet valmisteluja keväästä saakka, jotta messuvierailu olisi asiakkaillemme aukottoman turvallinen ja samalla mahdollisimman helppo. Koko henkilökuntamme sai heti lomakauden jälkeen turvallisuuskoulutuksen. Sekä varusteet että käytännöt on nyt viilattu yksityiskohtia myöten valmiiksi”, kertoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen tiedotteessa.

Messukeskus ohjeistaa kävijöitä käyttämään kasvosuojusta, huolehtimaan käsihygieniasta ja noudattamaan turvavälejä. Kesän aikana Messukeskus on varustanut kaikki tilansa käsidesiautomaateilla ja turvavälimerkinnöillä.