Nimitykset

M&M 3.2.2016 11:54 päivitetty 3.3.2016 15:38

Michael Ovitz vaihtoi Virran OMD Finlandiin

Michael Ovitz

Michael Ovitz on nimitetty OMD Finlandin digitaalisten palveluiden johtajaksi.

Michael Ovitz ottaa helmikuussa vastuulleen markkinointiviestintätoimisto OMD Finlandin digitaalisten palveluiden kehittämisen. Ovitz siirtyy digipalveluiden johtajaksi mediatoimisto Virran Head of Digitalin paikalta.

Virrassa hän on johtanut digitaalista markkinointiyksikköä ja teki strategista suunnittelua brändimainostajille. Ovitz on myös Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton MTL:n digiosaston hallituksessa ja tekee aktiivista työtä digimarkkinoinnin kattojärjestö IAB:n työryhmissä.

"OMD:llä ja emoyhtiö Omnicom Media Groupilla on vahva visio siitä, kuinka teknologiaa hyödynnetään paremmin osana markkinointia ja kuinka dataohjatusta mainonnasta tehdään entistä tuloksellisempaa mainostaja-asiakkaille", Ovitz sanoo tiedotteessa.

Ovitz keskittyy uudessa tehtävässään tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin, dataohjautuvan liiketoiminnan ja analytiikan kehittämiseen. Hän tulee myös edistämään konsernin liiketoimintayksiköiden ja OMD:n yhteistyötä yhdessä toimitusjohtaja Markus Grannenfeltin ja muun yritysjohdon kanssa.

"Michael tulee auttamaan asiakkaitamme kasvamaan digitalisoituneessa toimintaympäristössä datan ja modernin teknologian keinoin", Grannenfelt sanoo tiedotteessa.

"Tämä ei ole viimeinen senioritason rekrytointi, jonka julkistamme kevään aikana osana uutta OMD Finlandia", Grannenfelt vihjaa.

OMD Finland on osa Omnicom Media Group Finlandia, jonka muita yhtiöitä ovat mediatoimisto ToinenPHD ja dataohjattuun markkinointiin keskittyvä Ainoa Resolution.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö