Suomalainen pihapelien ja pelipöytien erikoisliike Acon Finland on aloittanut yhteistyön jääkiekkoilija Mikael Granlund in kanssa.

Acon suunnittelee, valmistuttaa, maahantuo ja markkinoi vapaa-ajan aktiviteettituotteita.

Yritys julkistaa uuden Acon Wave -pihapelituoteperheensä yhdessä Granlundin kanssa ensi viikonloppuna Lätkä&Säbä-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Messuesiintymisen lisäksi Granlund esiintyy Aconin pihapelituoteperheen mainosfilmissä ja verkkosivuilla.

Rakkaudesta pihapeleihin -teemalla toteutettavan yhteistyön tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja viettämään aikaa yhdessä. Acon ja Granlund näkevät jääkiekon MM-kotikisojen tarjoavan mahdollisuuden innostaa nuorisoa kokeilemaan pelaamista ja nauttimaan liikunnasta.

Granlund uskoo, että tuoteperheen uudet maalit, taustaverkot, maalivahdit ja vetoalustat auttavat innostamaan nuorisoa ylös sohvilta liikunnan pariin.

Acon Wave -tuoteperhe tulee ennakkomyyntiin messuilla tehtävän lanseerauksen yhteydessä. Aconin toimitusjohtajan Tarmo Sallisen mukaan yritys aloittaa toimitukset tuotteesta riippuen joko marraskuun puolivälissä tai vuodenvaihteessa.

Aconilla on verkkokauppansa lisäksi myymälät Tuusulassa ja Oulussa.