Viestintäkonserni Nordic Morning Group on nimittänyt Mikko Peltomäen datavetoiseen markkinointiin erikoistuneen Nordic Morningin Helsingin-toimiston johtajaksi. Hän raportoi Nordic Morning -liiketoiminta-alueen johtajalle Märit Sareykolle.

Nordic Morning on yksi Nordic Morning Groupin kolmesta liiketoiminta-alueesta. Muut kaksi ovat oppimateriaalikustantaja Edita Publishing ja asiakas- ja markkinointiviestintää tekevä Edita Prima.

Mikko Peltomäki aloitti uudessa tehtävässään Nordic Morningin Helsingin-toimiston johtajana maanantaina 2. marraskuuta. Nordic Morningilla on toimistot Helsingissä, Malmössä ja Tukholmassa.

Peltomäellä on laaja kokemus markkinoinnin johtamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Hän on äskettäin saanut valmiiksi kestävän kehityksen johtamisen opinnot Cambridgen yliopistosta, ja hän on aiemmin toiminut muun muassa Halti Oy:n markkinointijohtajana, GroupM Finlandin operatiivisena johtajana, Carat Finlandin toimitusjohtajana ja hiljattain Bob the Robotin strategiajohtajana.

"Olen ollut markkinoinnin ammattilainen 20 vuoden ajan, eikä työmme ole koskaan ollut yhtä jännittävää tai tärkeää kuin juuri nyt. Yritykset etsivät kuumeisesti kestävän kasvun tekijöitä yhä digitaalisemmassa maailmassa. Nordic Morning tunnisti jo varhaisessa vaiheessa, että yhdistämällä onnistuneesti osaamisen, kyvyt ja teknologian pysyy kehityksen kärjessä ja pystyy luomaan entistä parempia ja innovatiivisempia kokemuksia asiakkaille”, Peltomäki sanoo tiedotteessa.

Nordic Morning -liiketoiminta-alueen johtaja Märit Sareyko sanoo Peltomäen olevan oikea johtaja vahvistamaan yhtiön asemaa Suomessa.

"Mikko tuo arvokasta ja vankkaa kokemusta yhdistettynä laajaan ymmärrykseen siitä, kuinka asiakkaiden kasvua ohjataan digitaalisessa muutoksessa. Pandemia kiihdyttää tätä muutosta, ja ennustamme palvelujemme kysynnän kasvavan entisestään”, Sareyko sanoo tiedotteessa.

Nordic Morning Finlandin toimitusjohtajana aiemmin toiminut Jukka Sundquist on siirtynyt Nordic Morning Groupissa uuteen tehtävään vastaperustetun Acceleration Hubin johtoon. Hubin tavoitteena on tukea asiakkaita digitaalisten palvelujen kysynnän kiihtyessä kaikilla konsernin liiketoiminta-alueilla.

Valtion omistama Nordic Morning Group toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö perustettiin vuonna 1859 keisarillisen senaatin julkaisutoimistoksi. Aiemmin nimellä Edita tunnettu yhtiö on muuttunut perinteisestä paino- ja kustannustalosta digivetoiseksi viestintäkonserniksi.