Alma Media n kustantaman Tekniikka & Talous -lehden uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Mikko Torikka, 41.

Torikka on työskennellyt keväästä 2012 lähtien Alma Talentin ict-medioiden, eli Mikrobitin ja Tivin päätoimittajana. Hän ottaa nyt johtaakseen myös Alma Talentin tekniikkalehtien sisällöntuotannon ja kehittämisen. Alma Talent julkaisee myös Markkinointi & Mainontaa.

"Tekniikka & Talous, Metallitekniikka ja Tekniikan Historia ovat hienoja tuotteita, joilla on vankka asema kohderyhmissään. Mediat ovat mielenkiintoisessa vaiheessa digitaalisten kehityshankkeidensa kanssa. Yhdessä Alma Talentin tietotekniikkalehtien kanssa niistä syntyy kokonaisuus, joka vahvistaa Suomen johtavan taloustoimituksen ainutlaatuista asiantuntemusta", Torikka sanoo.

Tekniikka & Talouden päätoimittajana vuodesta 2012 toiminut Jyrki Alkio lopettaa tehtävässään 30. marraskuuta 2018 ja siirtyy pois konsernin palveluksesta.

"On ollut ilo ja kunnia työskennellä Alma Talentin tekniikkalehtien päätoimittajana. Vajaan seitsemän vuoden päätoimittajakauden jälkeen nyt on hyvä aika suunnata kohti uusia haasteita", Alkio sanoo.

Alma Mediaan kuuluva Alma Talent julkaisee lisäksi Kauppalehteä, Talouselämää, Arvopaperia, Uusi Suomi -sivustoa, Mediuutisia ja Markkinointi & Mainontaa.