Häh?

Vaalimainoksia väistelevä kuluttaja ei löydä poliittista rauhaa edes Seppälän vaatemainoksista. Ketjun uuden Luota itseesi -kampanjan mainoksissa komeilee näyttelijä Jenni Banerjeen lisäksi kaksi kokovartalopoliitikkoa, sdp:n eduskuntavaaliehdokas Nazima Razmyari ja vihreiden Jani Toivola .

Äänestääkö Seppälä siis demareita ja vihreitä, markkinointijohtaja Kati Kivimäki?

Emme ota kantaa politiikkaan. Haluamme tuoda Oman elämänsä supermalli -kampanjan kasvoiksi rohkeita ja persoonallisia ihmisiä, joilla on luottamusta itseensä ja omaan tarinaansa. Ihmisiä, joilla on intohimoa ja jotka ovat ajankohtaisia ja puhuttelevia. Mikään ei pue paremmin kuin terve itsetunto.

Tiesittekö valintoja tehdessänne mallienne ehdokkuudesta?

Prosessi on ollut pitkä. Olemme tienneet ehdokkuudesta ja käyneet asiasta keskustelua siinä vaiheessa, kun kampanjaan olisi vielä voinut vaikuttaa. Seisomme vahvasti tämän valinnan takana.

Ettekö pelkää, että porvarit kiertävät nyt Seppälän kaukaa?

Emme pelkää. Uskomme että kampanjan tarina ja viesti itseluottamuksesta menevät kaikille perille.

Onko kampanjanne mannekiineiksi tulossa lisää poliitikkoja?

Emme siis ota kantaa politiikkaan. Malleja ei ole valittu puolueen tai ehdokkuuden vuoksi, mutta sen takia heitä ei haluttu sulkea poiskaan. Haluamme että kampanjamme kriteerit täyttyvät. Uskomme että kampanjaan valitut mallit kiinnostavat ihmisiä laajasti. Sama konsepti jatkuu syksyllä uusilla kiinnostavilla kasvoilla.