Konsulttiyritys Miltton yhdistää voimansa osakesijoittajia ja pörssiyhtiöitä palvelevan Inderesin kanssa. Miltton täydentää uutta palveluaan, tarvittaessa kokonaan etäyhteyksin toteutettavaa, suurillekin yleisöille tarkoitettua virtuaalikokousratkaisuaan Inderesin kehittämällä virtuaalisella yhtiökokouspalvelulla.

Milttonin ja Inderesin olemassa olevat palvelut kokonaisratkaisuksi yhdistävä uusi verkkoyhtiökokousmalli mahdollistaa muun muassa koko johtoryhmän ja hallituksen etäosallistumisen, osallistuvien osakkeenomistajien tunnistautumisen sekä kysymysten esittämisen ja äänestämisen etänä, etukäteen tiedossa olevien äänestysten osalta.

Osakeyhtiölain mukainen mahdollisuus osallistua kokoukseen pystytään järjestämään etänä niin osakkeenomistajille kuin yhtiön edustajille myös karanteenitilanteessa.

Milttonin varatoimitusjohtaja Fredrik Heinonen kertoo, että yhteistyö Inderesin kanssa tarjoaa konsulttifirman asiakkaille uudenlaisen mahdollisuuden järjestää yhtiökokouksensa myös poikkeusoloissa.

”On tärkeää, että sijoittajien ja yhtiöiden välinen dialogi säilyy mahdollisimman hyvänä. Nykyiset poikkeusolosuhteet vaativat uudenlaista ajattelutapaa yrityksiltä” Heinonen toteaa tiedotteessa.

Inderesin virtuaaliyhtiökokouspalvelu on kehitetty tehostamaan ja monipuolistamaan yhtiökokouksia. Se pitää sisällään ilmoittautumisen, osakkeenomistajien vahvan tunnistautumisen, kysymysten esittämisen ja äänestämisen verkossa streamatussa kokouksessa sekä kokouspaikalla.

”Yhtiökokous on pörssiyhtiön korkein päättävä elin. Se ei saa tässä tilanteessa halvaantua. Teemme kaikkemme, jotta saamme pelastettua kevään yhtiökokoukset ja osaltamme autettua pitämään yhteiskunnan rattaita pyörimässä”, toteaa teknologiajohtaja Yu Gong Inderesiltä.

Miltton Group on yksi suurimmista markkinointiviestinnän yritysryhmistä Pohjoismaissa. Konsernin myyntikate vuonna 2018 oli noin 26 miljoonaa euroa. Analyysiyhtiö Inderes Oy:n liikevaihto vuonna 2018 oli 3,2 miljoonaa euroa ja tulos 497 000 euroa.