Viestintäkonserni Miltton Group in yhteiskuntasuhteisiin ja vaikuttajaviestintään erikoistuneen tytäryhtiön Miltton Networks in toimitusjohtaja vaihtuu. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM, HTM Eeva Kalli, joka siirtyy Miltonille Energiateollisuus ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävistä.

Uuden toimitusjohtajan myötä Miltton Networksin perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jussi Kekkonen ottaa kontolleen koko Miltton Groupin laaja-alaiset asiakkuudet sekä yhteiskuntasuhteiden ja vaikuttajaviestinnän palveluiden kehittämisen ja neuvonannon. Hän toimii jatkossa myös Miltton Networks- ja Miltton Markets -yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana.

”Eeva Kalli tuo Milttonin joukkueeseen erinomaista osaamista. Samalla tämä ratkaisu antaa minulle henkilökohtaisesti mahdollisuuden keskittyä entistä tiiviimmin Milttonin asiakastyöhön ja palveluidemme kehittämiseen", Kekkonen kommentoi yhtiön johdon muutoksia tiedotteessa.

Kalli astuu toimitusjohtajan saappaisiin tammikuun alussa. Uudessa tehtävässään hän työskentelee yhteistyössä Miltton Networksin osakkaiden Anna-Mari Vimpar in ja Ville Kopra n sekä Milttonin Viron, Ruotsin ja Belgian tiimien kanssa.

Kalli tuo viestintätaloon kokemusta EU-päätöksenteosta ja pohjoismaisten toimijoiden roolista Brysselissä. Ennen Energiateollisuutta hän on toiminut muun muassa entisen pääministeri Mari Kiviniemen ja entisen pääministeri Matti Vanhasen EU-asioiden neuvonantajana, ex-komissaari Olli Rehn in avustajana sekä entisen elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen erityisavustajana.

"Yhteiskuntasuhteet käsitetään usein aivan liian suppeasti pelkästään lobbaukseksi, vaikka todellisuudessa kyse on minkä tahansa toimijan vuorovaikutuksesta itseään ympäröivän maailman kanssa. Tuo maailma on vaikeasti hallittava ja alati muuttuva – mikä on myös iso mahdollisuus. Tulemme jatkossa näkemään yhteiskunnallisen ja tekoihin perustuvan viestinnän kasvavan myös Suomessa", Kalli kommentoi yhteiskuntasuhteiden haasteita.

Milton Networksin liikevaihto oli viime vuonna 1,99 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan tulos 552 789 euroa. Yhtiö työllisti viime vuonna 11 henkilöä.

Milton Gropin muita tytäryhtiöitä ovat Miltton, Miltton Singapore, Miltton Creative, Miltton Labs, Miltton Brussels, Miltton Markets ja Miltton Nordics. Ryhmä työllistää on yhteensä yli 150 henkilöä.