Helsinkiläinen strategia- ja designtoimisto We Are Inc liittyy osaksi Miltton-ryhmää.

”Siitä tulee käytännössä meille tytäryhtiö alkaen per heti”, Miltton Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Myllys kertoo.

Vuodesta 2016 toiminut We Are Inc työllistää seitsemän henkilöä, ja he kaikki siirtyvät sulautumisen myötä Milttonille.

”We Are Incin vahvuus on yritysten strategiaprojekteissa, mutta he lähestyvät niitä designin ja luovuuden työkaluilla. Tällainen strategian ja designin yhdistelmätoimisto on yksi puuttuva palanen Milttonin toimintaan. Olemme tosi innoissamme, että pääsemme nyt tekemään heidän kanssaan yhdessä töitä”, Myllys sanoo.

”Kun viestinnän, luovuuden ja designin tuo työkaluiksi strategian tekemisessä ja jalkauttamisessa, siitä syntyy lisäarvoa”, hän jatkaa.

Myllys sanoo, että We Are Incin työ on tullut heille jo aiemmin tutuksi, sillä toimistot ovat olleet silloin tällöin osana samoja hankkeita yhteisen asiakkaan kautta.

”Aloite yhdistymiseen tuli We Are Inciltä, ja me näimme melko pian, että tässä voisi olla hyvä yhteistyö.”

”Ei enää resurssipulaa”

We Are Incin toimitusjohtaja Thérèse Cedercreutz sanoo, että keskusteluja yhdistymisestä on käyty silloin tällöin vuosien varrella.

”Nyt tähdet olivat täydellisessä asemassa kaikkien kannalta. Syksyllä tuli sellainen tunne molemmin puolin, että tässä on nyt jotain hyvää sekä kulttuurisesti että ambitioiden tasolla ”, hän sanoo.

Prosessi alkoi syksyllä, ja Miltton Inc -nimellä jatkossa toimiva tiimi aloittaa työt Milttonin katon alla helmikuun ensimmäinen päivä.

”Meillä on tarkoitus jatkaa työskentelyä strategian ja designin kanssa kuten ennenkin, mutta nyt me voimme kasvaa Pohjoismaissa laajasti. Milttonilla on tytäryhtiöt Ruotsissa ja Virossa, ja näin mekin pääsemme jatkossa vahvemmin pohjoismaiselle areenalle.”

Cedercreutz iloitsee myös yhdistymisen tuomista synergia- ja resurssihyödyistä .

”Nykypäivän maailmassa tarvitaan yhä enemmän monimuotoisuuden näkökulmaa, ja siihen pystymme yhdessä Milttonin eri alojen osaajien kanssa vastaamaan. Ja jatkossa meille ei tule enää resurssipulaa ollenkaan.”