Hallitusammattilainen, aiemmin Fortumin talousjohtajana toiminut Juha Laaksonen aloittaa marraskuussa Milttonilla. Executive Advisor -roolissaan Laaksonen keskittyy Milttonin seuraavien vuosien kasvun rakentamiseen. Miltton-ryhmän seuraavassa kehitysvaiheessa vaaditaan vahvaa osaamista rahoitusratkaisujen, yrityskauppojen ja strategisten prosessien saralla, tiedotteessa määritellään.

Laaksonen on tunnettu pitkästä urastaan Fortumin talousjohtajana, ja vuonna 2006 hänet valittiin vuoden talousjohtajaksi Suomessa. Hän toimii myös Taalerin hallituksen varapuheenjohtajana ja on vaikuttanut muun muassa Technopoliksen, Saton, Kemiran ja Nesteen hallituksissa.

“Milttonin 20 vuoden kannattava kasvu on poikkeuksellinen suoritus. Konsulttiala elää nyt ja tulevina vuosina keskellä murrosta, kun voimasuhteet muuttuvat, teknologia fuusioituu neuvonantoon ja yritykset joutuvat navigoimaan jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Miltton tulee olemaan tämän murroksen kärjessä, ja haluan osaltani olla mukana tukemassa yhtiön johtoa ja hallitusta tämän kasvutarinan seuraavassa vaiheessa”, sanoo Laaksonen tiedotteessa.

“Olemme vuosien varrella kasvaneet alamme johtavaksi toimijaksi rekrytoimalla eri alojen parhaita osaajia riveihimme. Seuraava kasvu- ja kehitysvaiheemme tulee vaatimaan vahvaa osaamista rahoitusratkaisuista, yrityskaupoista ja strategisista prosesseista. Juha oli ykkösvalintamme tähän rooliin, sillä hänellä on poikkeuksellisen laaja kokemus kasvun mahdollistamisesta ja yritysten muutosmatkoista”, sanoo tiedotteessa Miltton Groupin toimitusjohtaja ja perustaja Mathias Järnström.

Miltton Groupin perustamisesta on kulunut ensi vuonna 20 vuotta. Tilikaudella 2019 konsernin liikevaihto nousi 37,5 miljoonaan euroon, josta kasvua edellisvuoteen oli 22 prosenttia. Miltton on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana keskimäärin 30 prosentin vuosivauhtia laajentamalla palveluitaan viestinnästä vaikuttamisen, markkinoinnin ja johtamisen ympärille. Miltton työllistää yli 300 asiantuntijaa Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa, Brysselissä ja Washingtonissa.