Kiinteistönvälitysalalla pitkään toiminut Mira Kasslin kertoo, että siirtyminen yrittäjästä valtakunnallisen ja tunnetun kiinteistönvälitysyrityksen palvelukseen tuntui sopivalta seuraavalta askeleelta uralla.

Kasslin on toiminut kiinteistönvälittäjänä noin viimeiset 10 vuotta ja suurimman osan siitä ajasta yrittäjänä. Nyt siirtyessään myyntijohtajaksi Huoneistokeskus Töölöön hän aikoo ajaa alas oman yrityksensä Kasslin LKV :n toiminnan. Hänellä ei ole ollut siinä työntekijöitä.

"Oma bisnes alkoi olla siinä kohdassa, että piti joko alkaa kasvaa yrityksenä tai tehdä tällainen ratkaisu. Lopetan yritystoiminnan kaikilta osin aloittaessani Huoneistokeskuksella", Kasslin kertoo Markkinointi&Mainonnalle.

Siirtymisestään Huoneistokeskus Töölön myyntijohtajaksi hän on innoissaan.

"Tutkin, mikä on tällä hetkellä paras paikka ja missä on parhaat tulevaisuudennäkymät ja päädyin siihen, että Huoneistokeskuksessa on potentiaalia."

Töölö on alueena kiinteistönvälittäjän unelma-aluetta. Itsekin Töölössä asuvalle Kasslinille alue on jo valmiiksi tuttu.

"Asuntokanta on tosi hyvä ja se on äärimmäisen haluttu alue kaikin puolin. Myyntiajat ovat lyhyitä."

Kasslin on tuttu myös julkisuudesta. Hän oli menestynyt ratapyöräilijä 1990-2000-luvuilla. Pyöräilyuransa jälkeen vuonna 2010 hän voitti Suomen Diili-ohjelman kolmannen kauden. Vuonna 2013 hän juonsi Kotia kohti -ohjelmaa ja vuonna 2015 hän esiintyi sarjassa Mira ja miljoonakodit, jossa seurattiin hänen arkeaan yrittäjänä. Julkkiskiinteistönvälittäjän titteliä Kasslin ei enää halua, eikä uusia tv-töitä ole luvassa.

"Haluan viedä välitystoimintaa populistisesta ja egokeskeisestä markkinoinnista asiantuntijuuteen. On toki muodikasta hehkuttaa omia kauppamääriä, mutta olen sen vaiheen ohi. Vaikka viimeisen kahden kuukauden aikana olenkin tehnyt elämäni parhaat kauppamäärät, maltillinen ammattitaito on mielestäni parempi lähestymistapa aiheeseen kuin suuri julkisuus."

"Mira on rautainen ammattilainen, jolta löytyy kokemusta kiinteistönvälityksestä niin yrittäjänä kuin kiinteistönvälittäjänä sekä vahvaa taustaa myös pankki- ja rahoitusalalta. Toivotan Miran lämpimästi tervetulleeksi Huoneistokeskuksen oranssiin joukkueeseen!", Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja Anu-Elina Hintsa sanoo tiedotteessa.