Markkinointiviestintätoimisto Mirum Agency on Helsingissä keskellä uudistusprosessia, jossa syntyy muutakin kuin uudet toimitilat, uusi strategia ja uusi logo.

Markkinointi & Mainonnan tietojen mukaan yhtiön viimeisin toimitusjohtaja Arif Samaletdin on jättänyt yhtiön jo muutama viikko sitten. Uutta toimitusjohtajaa ei ole nimetty, vaan Markkinointi & Mainonnan tietojen mukaan esimerkiksi lomautuksista on päätetty nykyisen johtoryhmän päätöksellä. Lomautusten laajuutta voi kuitenkin vain arvailla.

Mirum Agency on valinnut tiedotuslinjan, että Helsingin-toimisto ei kommentoi Helsingin-toimiston asioita, vaan yhteydenotot suunnataan Lontooseen.

Vahvistamatta on siis myös teoria, että henkilövaihdokset viittaisivat päätäntävallankin siirtymistä Lontooseen ja Euroopan-tasolle.

Samaletdinin lisäksi kuitenkin myös talousjohtaja Oskari Gestrin on vaihtanut työpaikkaa. Hän toimi viimeksi Mirumin Euroopan-talousjohtajana. Gestrin nimitettiin 15. huhtikuuta asianajotoimisto Castrén & Snellmanin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Mirumin Helsingin-toimiston verkkosivuille henkilövaihdokset eivät vielä ole päivittyneet.

Helsingin Mirum Agency on osa Wunderman Thompson -ryhmää. Mirum Agencyllä on 45 toimistoa ympäri maailmaa.