Ostan lihapullani edelleen Stockmannilta. Uskon, että kyseessä oli valitettava yksittäistapaus. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten vahva brändi maksaa nyt itsensä takaisin, kun sitä on pitkäjänteisesti rakennettu. Vikatikki oli tosin se, että asiakasta oli pyydetty olemaan puhumasta lehdistölle. Ilmeisesti siellä on vähän epäselvää, kuka vastaa näissä tilanteissa kysymyksiin.

Jouni Heinonen

Toimitusjohtaja, Pohjoisranta

Minä ostan lihapullani Perniön Liha Oy:n tehtaanmyymälästä. Stockmannin tilanteessa en usko, että heidän brändinsä kärsii kovin pahasti. Onhan se tietenkin ikävää, ettei mistään saa luotettavasti laadukkaita elintarvikkeita.

Pekka Siivonen-UotilaHallituksen puheenjohtaja, Perniön Liha Oy

Vaimoni tekee lihapullat yleensä itse. Joskus ostamme niitä myös lähikaupasta. Vastuu tuotteista jakautuu HK Ruokatalon näkökulmasta niin, että tekemissämme tuotteissa vastuu on meillä olettaen, että kylmäketju ei katkea. Viimeinen käyttöpäivä määräytyy aistinvaraisen laadun, tuoteturvallisuuden ja säilyvyyden mukaan. Tämän jälkeen tuotetta ei saa edes lain mukaan myydä. Tästä vastuu on kaupalla.

Antti LauslahtiKaupallinen johtaja, HK Scan

Teen lihapullat omin kätösin, joten S-marketista mukaan lähtee naudan ­jauhelihaa, sipulia ja kananmunia. Nam!

Heli Hakola Sisustusmyyjä, Laattapiste

Hirvensalon K-Marketista. Siellä on iki-ihania Kivikylän lihapullia, loistava kalatiski (ja Alko samassa kiinteistössä). Kauppa sijaitsee Turun kupeessa saaressa - saa vielä lisätutinat, kun on jo melkein merellä.

Raija PaasiMarkkinointipäällikkö, Turun Kaapelitelevisio