Tamperelaisen Villivision toimitusjohtaja ja osakas Anna Lehtisalo on valittu Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton MTL ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Lehtisalo on toiminut MTL:n hallituksen jäsenenä kuluneen vuoden ajan ja aloittaa puheenjohtajan tehtävässä ensi vuoden alussa. Lehtisalo seuraa tehtävässä viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtajaa Mikael Jungneria.

Lehtisalo on MTL:n ensimmäinen ensimmäinen ei-pääkaupunkiseutulainen hallituksen puheenjohtaja.

”Kiitän luottamuksesta ja mahdollisuudesta tarttua MTL:n hallituksen johtoon. Mikael Jungner on tehnyt hienoa työtä edelliset neljä vuotta, ja tästä on todella hyvä jatkaa kokeneen ja osaavan hallituksen kanssa. Odotan innolla yhteistyötämme”, Lehtisalo kommentoi tiedotteessa.

Lehtisalo aikoo tarttua tulevan hallituksen kanssa muun muassa toimialan strategisen osaamisen kasvattamiseen ja toimistojen kansainvälistymisen edistämiseen.

”Markkinoinnin toimiala on ollut viime vuodet isojen muutosten äärellä, ja teknologian kehitys ja luovan alan disruption tahti kiihtyy entisestään. Sen takia onkin tärkeää, että pystymme liittona tarjoamaan jäsenillemme alan muutoksessa tukevia palveluita sekä ennen kaikkea verkoston, josta hankkia tietoa ja vertaistukea”, Lehtisalo sanoo.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Hasan & Partnersin asiakkuusjohtaja Panu Nordlund. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Ida Framin toimitusjohtaja Panu Laaksonen, SEKin toimitusjohtaja Jaakko Rantala, Sherpan toimitusjohtaja Linda Capelletti, Bob The Robotin varatoimitusjohtaja Laura Mertano ja IPG Mediabrandsin operatiivinen johtaja Minna Toivola.

Hallituksessa jatkavat Taru Nikulainen (Brunnen Communications), Taru Tujunen (Ellun Kanat) ja Maria Blomberg (Mainostoimisto Smoy).

Hallituksen varajäsenet ovat Anna Holtari (Dynamo & Son), Minttu Murtomäki (Näkemystehdas MBE) ja Pauli Aalto-Setälä (Dentsu Aegis Network).