Suomen suosituimpiin näyttelijöihin kuuluvan, Vares-tähtenäkin tunnetun Antti Reinin tähdittämä eroottisten novellien mainoskampanja joutui vastatuuleen, kun mainokset eivät päässeetkään radiosoittoon.

Kyseessä on seksileluliike Huippukiva.fi:n uusin kampanja, jossa muun muassa Antti Reini lukee suomalaisten kirjoittamia eroottisia, ronskeja seksikohtauksiakin sisältäviä novelleja. Sensuroimattomat novellit on julkaistu Huippukivan nettisivuilla.

Huippukivan Lauri Hänninen kertoo yllättyneensä siitä, etteivät pienet novellipätkät menneet radiomainoksissa läpi.

”Olivat ilmeisesti sitten kuitenkin liikaa suurelle yleisölle, eikä ihme, sillä onhan Antti aivan mahtava näyttelijä”, Hänninen kommentoi tiedotteessa.

Hänninen kertoo M&M:lle, että mainospätkät oli ehditty tehdä täysin valmiiksi, ja oli aito yllätys, ettei Bauer Media ottanutkaan niitä soittoon kanavilleen.

Hänninen ei kuitenkaan jäänyt kielteistä päätöstä harmittelemaan, vaan teki heti uuden mainoksen, jossa kerrotaan sensuurin iskeneen. Hännisen mukaan uusi mainos on saanut positiivisen vastaanoton.

Hän avaa myös alkuperäisen, sensuroiduksi tulleen mainoksen taustoja.

”Me Huippukivassa muistamme hyvin nuoruuden aikoja, jolloin vielä pornolehdet, Jallut ja Kallet olivat voimissaan. Silloin luettiin niistä vähän salaakin eroottisia tarinoita. Olen aina luottanut äänen voimaan, ja tästä syntyi ajatus yhdistää rohkea tarina huippulukijaan podcast-aikakauden hengessä. Suomen epäilemättä seksikkäimmän äänen omaava näyttelijä Antti Reini lähti ideaan mukaan, ja ensimmäiset tulokset ovat nyt kaikkien kuultavina sivuillamme, ilmaiseksi tietenkin. Jatkoakin on luvassa, mutta en vielä kerro siitä enempää”, Hänninen kertoo.

Bauer Media vastasi M&M:n yhteydenottoon, ettei kommentoi asiaa.