Turusta kotoisin oleva Timo Moilanen on työskennellyt aiemmin vakuutus- ja rahoitusalalla useissa eri myynti-, päällikkö- ja johtotehtävissä, viimeksi vakuutusyhtiö Pohjantähden johtoryhmässä yritysliiketoiminnan vastaavana liiketoimintajohtajana.

Myynnin ja markkinoinnin (b-2-b ja b-2-c) myynti- ja johtotehtävissä Moilanen on toiminut vuodesta 2000 lähtien.

Suomen Liikennemediat Oy / Bussimainos.com toteuttaa bussimainontaa liikennevälineissä pääkaupunkiseudulla, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Kotkassa ja Imatralla.

Lisäksi yritys toteuttaa toteuttaa valtakunnallisia kampanjoita yhteistyökumppaniensa avulla. Yritys omistaa osan taksimainontaan sekä analytiikkaan ja digitaalisen mainonnan kehittämiseen erikoistuvasta, valtakunnallisesti toimivasta GoGoCarista.

Toimitusjohtajana aloittava Timo Moilanen uskaltaa myöntää, että hänellä ei ole kokemusta ulkomainontayhtiön johtamisesta tai mediatoimistojen kanssa toimimisesta muuta kuin asiakkaana.

”Mutta minulla on intohimona auttaa asiakkaita menestymään, kehittää yritystä oikealla kasvu-uralla jossa jo ollaan ja viedä ihmisiä sekä myyntiä eteenpäin.”

”Olen oppinut, että ihmiset tekevät yrityksen tuloksen ja pidänkin osaavaa sekä motivoitunutta henkilöstöä menestyvän liiketoiminnan tärkeimpänä osana”, Moilanen kommentoi tiedotteessa.

Liikennemediat toimii bussimainonnassa Turussa, Oulussa, Espoossa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella, Kuopiossa, Kotkassa ja Imatralla.

Kun mukaan luetaan yhtiön toiminta pääkaupunkiseudun ulkopuolella, Liikennemedioilla on käytössä yhteensä noin 700 linja-autoa.

Suomen Liikennemediat Oy:n / Bussimainos.com teki tilikaudella 2019 noin 1,1 miljoonan euron liikevaihdon. Tilikauden tulos oli 96 000 euroa.