Koulutukset pitävät Adobe n virallisen koulutuskumppanin Corellia n kouluttajat. Jokainen koulutuskokonaisuus kestää yhden päivän ( klo 9-16). Työnhakija voi valita itselleen yhden haluamansa koulutuskokonaisuuden ja ajankohdan. Jokaiseen koulutuspäivään mahtuu 12-13 henkilöä. Koulutukset on suunnattu aktiivisille markkinointi- ja viestintäalan työnhakijoille.

"Haluamme olla mukana tukemassa markkinointi- ja viestintäalan työnhakijoiden työllistymismahdollisuuksia ja tarjoamme Suomi 100 -vuoden hengessä maksuttomia ohjelmisto- ja webtekniikan koulutuskokonaisuuksia sadalle alan aktiiviselle työnhakijalle", kertoo Monster.fi:n Content & Social Media Manager Katri Laakso.

Markkinointi- ja viestintäosaajat tarvitsevat yhä enemmän myös teknisiä taitoja ja erilaisten ohjelmistojen hallintaa. Jos alan tekijän tekniset taidot ovat puutteelliset tai vanhentuneet, työllistyminen alalle voi olla Laakson mukaan huomattavasti haastavampaa.

"Yhden päivän pituisten koulutusten tarkoituksena on päivittää alan työnhakijoiden teknologiaosaamista perustasolle ja kannustaa näin parempiin työllistymismahdollisuuksiin", Laakso kertoo.

Koulutukset järjestetään Corellian koulutustiloissa Helsingin keskustassa 29.8.–29.9. Osallistuminen on työnhakijoille maksutonta. Koulutuskokonaisuuksiin kuuluvat Adobe Photoshop -kuvankäsittelyohjelman koulutus, Adobe InDesign -taittotyökalun koulutus sekä HTML:n ja CSS:n perusteet.

Koulutuspäivät ovat 29.8.-29.9. välisellä ajanjaksolla. Ensimmäinen koulutuspäivä 29.8. käsittelee Adobe InDesign -taittotyökalun käsittelyä.

Monster.fi on verkossa toimiva työnhakupalvelu, jonka enemmistöomistaja Suomessa on Alma Media. Hollantilainen Randstad Holdings osti viime vuonna yhdysvaltalaisen Monster Worldwide -rekrytointipalvelun. Monster.fi on osa verkostoa.

Markkinointi & Mainonta on osa Alma Media a.