Kilpailut

Ville Perttula 13.4.2018 10:37

MTL:n uudistettu viestintäkilpailu keräsi ennätysmäärän kilpailutöitä

Petteri Paalasmaa
Netprofilen perustaja ja kilpailun päätuomari Christina Forsgård

Finalistit julkistetaan huhtikuussa, voittajat kesäkuussa

Uudistettuun Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton MTL:n järjestämään Finnish Comms Awards -kilpailuun lähetettiin 101 kilpailutyötä 19 eri toimistolta.

Uudistuneessa kilpailussa korostetaan entistä enemmän viestintätoimiston ja asiakkaan yhteistyötä, asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä sekä pitkäjänteistä toimintaa kumppaneina.

Eniten töitä lähetettiin strategisen konsultoinnin sarjaan.

MTL:n organisoima kilpailu järjestetään nyt seitsemännen kerran. Kilpailuun lähetetään viestintätöitä, joilla on edistetty asiakasorganisaation strategisia tavoitteita.

"Viestintätoimistojen rooli on muuttunut merkittävästi viime vuosien aikana, mikä näkyy myös kilpailuihin tulevista töistä. Toimisto on yhä enemmän strategisen sparraajan ja ylimmän johdon valmentajan roolissa", sanoo MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala tiedotteessa.

Viestintäkilpailun kehittämistyötä johtanut viestintätoimisto Netprofilen perustaja ja kilpailun päätuomari Christina Forsgård kertoo, että nykyisin viestintätyö on niin tiivistä asiakkaiden kanssa, että idean, toteutuksen ja tulosten tekijöitä on mahdotonta erottaa toisistaan.

"Elokuvamaailma on jo todistanut, että supersankareiden joukko on voittava konsepti. Yksittäisten ratsastajien aika on ohi. Globaalissa taloudessa menestys on yhteistyötä ja siitä kuuluu kunnia monelle ilman rajoja", sanoo kilpailun päätuomari ja Netprofilin perustaja Christina Forsgård.

Finalistit julkistetaan huhtikuun lopussa. Voittajat julkistetaan Finnish Comms Awards -tilaisuudessa 14. kesäkuuta. Kussakin kategoriassa palkitaan paras viestintätyö. Lisäksi palkitaan vuoden viestintätyö, vuoden viestintätoimisto, paras pitchaaja, vuoden spokesperson sekä vuoden viestintäkonsultti.

Viime vuonna vuoden viestintätekona palkittiin Viestintä Oy Drumin ja rakennusyhtiö Firan kahden viikon putkiremontti.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö