MTV Oy käynnistää yt-neuvottelut kaikissa yksiköissään. Neuvotteluilla MTV pyrkii uudelleenorganisoimaan toimintaansa.

MTV työllistää vajaat 500 henkilöä. MTV arvioi mahdollisten vähennysten koskevan noin 80 henkilötyövuotta. Radio Nova ei ole neuvottelujen piirissä.

MTV:n mukaan mahdollisten toimenpiteiden perusteena ovat tuotannolliset ja toiminnan uudelleenorganisoimisesta johtuvat syyt, joiden taustalla ovat muun muassa merkittävästi muuttuva markkinatilanne ja olennaiset muutokset yhtiön toimintaympäristössä.

MTV:n nykyisiä ydinliiketoimintoja ovat mainosrahoitteinen televisiotoiminta, maksutelevisioliiketoiminta sekä verkkoliiketoiminta.

"Jääkylmää"

Ruotsalaislehti Resumén mukaan Bonnier-konserniin kuuluva MTV3 on joutunut jääkylmän suhdanteen kouriin ja tekee jättitappioita. Lehden mukaan TV4 Ruotsissa sen sijaan myy kuin häkä.

"Ruotsissa menee hyvin, mutta Suomessa kovempaa", sanoo Bonnier Broadcastingin toimitusjohtaja Torsten Larsson Resumélle.

Resumen mukaan free-tv laskee hintoja samaan aikaan kun markkinoilta puuttuu kasvu. Larssonin mukaan maksu-tv C More on edelleen tappiollinen, mutta sillä menee paremmin kuin viime vuonna.

MTV3:n jättitappio lisätty juttuun klo 13.56.