Media

Maarit Alkula 14.2. 12:11

MTV aloitti ympärivuorokautisen digitaalisen uutiskanavan – tavoittelee kotimaisten uutisvideopalvelujen kärkipaikkaa

MTV
Uutisankkurit Jan Andersson, Teresa Meriläinen-Aho ja Kirsi Alm-Siira

Hanketta varten MTV muun muassa palkkasi kymmenen uutta työntekijää toteuttamaan nopeassa rytmissä tehtäviä päivittäisiä suoria uutislähetyksiä.

MTV:n laajentuneen uutistoiminnan uusi keihäänkärki on MTV Uutiset Live. Kyseessä on ympärivuorokautinen uutispalvelu, jota voi katsoa mtv-palvelusta, MTVuutiset.fi-sivustolta ja mobiilisovelluksista.

Uuden palvelun aloitus ajoittui tällä viikolla vietettävälle Suomen ensimmäiselle valtakunnalliselle televisioviikolle.

”MTV Uutiset Live on poikkeuksellisen suuri hanke, jollaista Suomen mediakentässä ei ole nähty vuosiin. Palkkasimme tätä varten muun muassa kymmenen uutta ihmistä toteuttamaan nopeassa rytmissä tehtäviä päivittäisiä suoria uutislähetyksiä”, kertoo MTV Uutiset Liven vastaava tuottaja Jaakko Hietanen tiedotteessa.

Uutis- ja ajankohtaissisältöjen uudistamisprojektista vastaavan MTV:n ohjelmapäällikön Jyrki Huotarin mukaan tavoitteena on nousta kotimaisten uutisvideopalvelujen kärkipaikalle.

”Vuorokauden ympäri käynnissä oleva liikkuvan kuvan uutislähetys tarjoaa aina tuoreimmat uutiset, kun livetiimi tekee useita suoria lähetyksiä kulloisenkin uutistilanteen mukaan.”

Uutisliven sisältöä ovat kotimaan, ulkomaiden ja urheilun sekä viihteen ajankohtaiset puheenaiheet.

Uusi digitaalinen uutiskanava on osa MTV:n uutisten ja ajankohtaissisältöjen palvelu- ja ilmeuudistusta. Uudistuksella MTV vastaa kulutustottumusten muutokseen, jonka myötä uutisia seurataan ajasta ja paikasta riippumatta entistä enemmän mobiililaitteilla.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö