MTV :n omistama uutisyhtiö Mediahub Helsinki Oy siirtyy loppuvuoden aikana MTV Oy :n emoyhtiön Bonnier Broadcasting in suoraksi tytäryhtiöksi.

Mediahubin siirrolla haetaan synergiaetuja esimerkiksi sisällöntuotannosta ja uutistoimituksen käytännöistä ja hallinnosta. MTV kertoo asiasta tiedotteessaan.

Uutistuotantoyhtiö Mediahub ja MTV ovat myös solmineet viiden vuoden mittaisen sopimuksen uutisten ja ajankohtaisohjelmien tuotannosta.

Viisivuotinen sopimus kattaa MTV3-kanavan Seitsemän ja Kymmenen Uutisten, MTV Sport Uutisten, Huomenta Suomi -aamuohjelman ja MTV.fi :n sisältöjen tuotannon. Lisäksi Mediahub tuottaa MTV:lle Suomi Areena -tapahtumakokonaisuuden sisällöt ja kehittää kanavalle myös uusia ajankohtais- ja keskusteluohjelmia.

MTV:n ohella Mediahub Helsingin asiakkaita ovat muun muassa Bauer Media, Sitra ja Bonnierin omistama Akateeminen kirjakauppa.

Vuonna 2015 perustettu Mediahub Helsinki työllistää 87 henkilöä. Yhtiön toimitusjohtajana ja MTV:n uutisten vastaavana päätoimittajana työskentelee Merja Ylä-Anttila.

Mediahubin liikevaihto oli vuonna 2015 noin 27 miljoonaa euroa ja tulos noin miljoona euroa.