MTV Media julkistaa uuden visuaalisen ilmeensä ja uudistuneen brändiperheensä marraskuussa.

"Tuomme suomalaisten ulottuville monin tavoin uudistuneen MTV:n ja sen muodonmuutoksen kokeneet kanavat ja verkkopalvelut. Uudistusta on työstetty pääasiassa oman henkilöstön voimin. Eivätkä uudistukset lopu tähän, sillä uuden MTV:n keskeinen periaate on jatkuva kehitys", toimitusjohtaja Heikki Rotko kertoo.

Sunnuntaina 3. marraskuuta MTV:n tv-kanavien visuaaliset ilmeet uudistuvat. Ensimmäisenä uudistuvat maksu-tv-kanavien ilmeet varhain aamulla. MTV3-kanavan uusi ilme esitellään uudistuneen Seitsemän Uutiset jälkeen. Sub- ja Ava-kanavien uudet ilmeet julkistetaan iltayhdeksän jälkeen.

Verkossa mtv3.fi vaihtaa nimensä muotoon mtv.fi maanantaina 4. marraskuuta Samalla verkkosivuston visuaalisuus uudistuu.

Katsomo-palvelu muuttuu MTV Katsomoksi ja tiistaista 5.marraskuuta alkaen verkosta voi seurata MTV3-, Sub- ja Ava-kanavien suoratoistolähetyksiä.

Uudistuksen myötä MTV:n maksu-tv-kanavat ovat vapaasti katsottavissa 4.-6. marraskuuta.

MTV kokoaa jatkossa kaikki brändit kattobrändi MTV:n alle. MTV3 Uutiset muuttaa nimensä MTV Uutisiksi ja maksu-tv-kanava MTV3 Total muuttuu MTV Totaliksi. Brändinimistä MTV3, Sub, Ava ja Radio Nova säilyvät ennallaan.