Japanilainen lifestyle-kauppaketju Muji avaa Helsinkiin neljännen pop up -kauppansa. Minikokoinen Muji-kioski palvelee Kampin keskuksen alimmassa kerroksessa E-tasolla 24.6.–30.9.

Marraskuussa Kamppiin avautuu Pohjoismaiden suurin Muji-kauppa, joka ottaa haltuunsa koko Kampin kauppakeskuksen neljännen kerroksen.

Muji-kioskissa on tarjolla matkustamisen sujuvoittamiseen suunniteltuja Muji to go -tuotteita. Valikoimaan kuuluu matkalaukkuja sekä erilaisia pakkauksia ja pusseja kosmetiikan, vaatteiden, matkustusasiakirjojen ja johtojen järjestämistä varten.

"Kevyesti ja järjestelmällisesti pakattu laukku tekee matkustamisesta mukavampaa. Muji to go -tuotteiden avulla pakkaaminen ja purkaminen on huoletonta ja nopeaa, sekä vaatteet ja tavarat pysyvät hyvin järjestyksessä", Muji Finland in myymäläesimies Maire Haarla sanoo.

Japanissa Muji on panostanut voimakkaasti ruokatuotteisiin. Myös Muji-kioskissa on tarjolla aiempien pop up -myymälöiden suosikkeja, kuten snacksejä ja muita ruokatuotteita sekä tuoksudiffuusereita ja paperitarvikkeita.

"Kioski on varmasti mieleinen yllätys Suomen innokkaimmille Muji-faneille, jotka jo kovasti odottavat Euroopan suurimman myymälän aukeamista", MUJI Finlandin toimitusjohtaja Toshihiko Tanaka kertoo.

Mujilla on Euroopassa 57 myymälää. Japanilaisketju avaa Helsinkiin Kampin kauppakeskukseen koko neljännen kerroksen valtaavan jättimyymälän marraskuussa 2019. Yrityksen päätuotelinjat ovat muoti, kodintavarat ja ruoka.

Uuteen myymälään tulee ensimmäisenä Euroopassa myös oma ruokaosasto. Lisäksi valikoimasta löytyy lifestyle-aiheisia kirjoja, ja Open Muji -tilassa on mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia.