Yrityskaupat

M&M 7.12.2017 10:10

Muotoilutoimisto osti kaupunkisuunnitteluosaamista – ED Design ja Bcklight yhdistyvät

Colourbox

ED Design ostaa yrityskaupassa Bcklightin koko liiketoiminnan. Bcklightin liiketoiminta siirtyy ED Designille välittömästi.

Muotoilutoimisto ED Design yhdistää voimansa kaupunki- ja tilasuunnittelutoimisto Bcklightin kanssa. ED Design ostaa yrityskaupassa Bcklightin koko liiketoiminnan. Bcklightin liiketoiminta siirtyy ED Designille välittömästi. Kauppasumma ei ole julkinen.

ED Design on yli 40-vuotisen historiansa aikana toteuttanut suuren määrän tuote- ja palvelumuotoiluprojekteja. Yritys on tehnyt yhteistyötä muun muassa Valtran, Outotecin ja Koneen kanssa.

Bcklight on puolestaan suunnitellut muun muassa kaupunginosia, oppilaitoksia, kirjastoja ja digitaalisia ympäristöjä Tampereella, Porvoossa sekä Kemissä ja Rovaniemellä.

"Hyödynnämme osallistamisen ja digitalisaation mahdollisuudet kokonaisvaltaisessa suunnittelussa, oli kyse sitten laitteista, ohjelmistoista, valvomoista, leikkaussaleista tai kaupungeista”, toteaa ED Designin toimitusjohtaja Sami Pyörre tiedotteessa.

"Yhteisestä tekemisestä meillä on jo kokemusta useasta hankkeesta ja kokemukset näistä ovat olleet erinomaisia”, Bcklightin toimitusjohtaja, psykologi Juha Simola sanoo.

Yhdistymisen myötä Juha Simola siirtyy ED Designin palvelukseen kaupunki- ja tilasuunnittelusta vastaavaksi johtajaksi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö