Yrityskaupat

M&M 14.9.2017 15:43

Musti ja Mirri laajenee Ruotsissa: "Vauhditamme kasvua"

Karoliina Paavilainen

Lemmikkieläintarvikeketju Musti ja Mirri ostaa ruotsalaisen Djurkompaniet-ketjun . Kauppa sisältää 12 myymälän verkoston sekä verkkokauppatoiminnot.

Mustin ja Mirrin toimitusjohtaja Mika Sutinen pitää toteutunutta kauppaa hyvänä etappina yrityksen kansainvälistymisessä. Ketju on Sutisen mukaan saavuttanut markkinajohtajan aseman Ruotsissa. Kaupan myötä toiminta Ruotsissa laajenee.

"Tällä yhdistymisellä vauhditamme kasvua ja mahdollistamme visiomme nopeamman jalkautuksen", Mika Sutinen kommentoi tiedotteessa.

Lokakuusta alkaen Djurkompaniet on osa Musti Group:in myymäläperhettä Ruotsissa ja hankitut 12 myymälää jatkavat toimintaansa nykyisen brändin alla.

Lähitulevaisuudessa tapahtuu vaiheittainen yhtenäistäminen valikoiman, myymäläkonseptin ja brändin osalta ja sulauttaminen osaksi Arken Zoo -ketjua.

Djurkompaniet:in pääomistaja P-O Perssonin mukaan siirtyminen Arken Zoo -brändin alle mahdollistaa Perssonin mukaan Djurkompaniet-ketjulle seuraavan kehitysaskeleen.

"Uskomme, että osana Arken Zoo -ketjua pystymme varmistamaan myymälöiden kehityksen ja sitä kautta henkilökuntamme tulevaisuuden", Persson sanoo.

Arken Zoo / Djur Magazinet on suurin lemmikkieläintarvikkeiden vähittäiskauppa Ruotsissa noin 125 myymälän ja verkkokaupan valtakunnallisella peitolla. Arken Zoo on osa Musti Group-konsernia johon kuuluu noin 250 myymälää Pohjoismaissa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yhteiskunta

23.08.2019 14:59

Kuntaliitto valitsi Milttonin

Suomen Kuntaliitto ry on valinnut Milttonin viestintä- ja markkinointipalvelujensa strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi.