Finanssiyhtiö Taaleri kampanjoi vaikuttavuussijoittamisen puolesta uudella Puhdasta rahaa -kampanjallaan. Kampanjan mainoskasvona nähdään muusikko Paula Vesala, joka kertoo mainosvideossa aloittaneensa sijoittamisen jo lukioikäisenä. Silloin hän sijoitti isältään saadun pienen perinnön, jotta voisi ostaa sähköpianon ja maksaa itselleen ajokortin. Vesala kertoo sijoittavansa edelleen.

”Mä esimerkiksi sijoitan kohteisiin, jotka rakentavat uutta maailmaa kestävämmin. Ja näistä sijoituksista saatu tuotto tarkoittaa minulle puhdasta rahaa.”

Kampanjallaan Taaleri haluaa saada suomalaiset tietoiseksi ja innostumaan sijoittamisesta, jolla rahallisen tuoton lisäksi saadaan aikaan yhteiskunnallista tai ympäristöllistä hyötyä.

”Sijoittaminen mielletään usein vaikeaksi, ja moni voi kokea sijoittamisen itselleen kaukaiseksi asiaksi. Haluamme kertoa, että sijoittamalla voi myös tehdä hyvää, muillekin kuin itselle. Etsimme asiakkaillemme ennakkoluulottomasti uusia, vaikuttavia sijoitusmahdollisuuksia”, ​kertoo Taalerin markkinointijohtaja ​Kati Lehesmaa tiedotteessa.

Kampanjan on toteuttanut markkinointiviestintätoimisto Superson.

Lue lisää:

Taaleri tukee HJK:ta - Akatemialle 90 000 euroa

Älä käännä selkääsi ihmisoikeuksille, mainostaa Ihmisoikeusliitto Paula Vesalan avulla