Kansainvälinen World Travel Awards -gaala palkitsi tänään matkailualan parhaimmistoa hotelleista matkanjärjestäjiin ja lentoyhtiöihin. Nyt 27. kertaa järjestetyssä gaalassa Naantalin kylpylä uusi viimevuotisen voittonsa Suomen parhaana hotellina kategoriassa Finland’s Leading Hotel 2020 . Voitto tuli myös kategoriassa Finland's Leading Hotel Suite 2020.

Muita samoihin kilpasarjoihin nominoituja hotelleja Suomesta olivat muun muassa Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillage.

Kisan lopputuloksesta päättävät yksittäiset matkailijat yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Naantalin Kylpylän toimitusjohtaja Riikka Arola iloitsee erityisesti siitä, että kisa ratkaistaan yleisöäänin.

"Voittomme kertovat siitä, että kylpylä on kohteena arvostettu niin kollegoiden kuin asiakkaiden silmissä - juuri paremmin ei voisi olla", Arola kehuu tiedotteessa.

Naantalin kylpylää on remontoitu mittavasti 2019–2020 ja siellä on tehty palvelu-uudistuksia, jotka jatkuvat edelleen. Esimerkiksi palkitut teemalliset sviitit ovat uudistustyön tuloksia.

"Tänä vuonna panokset kovenivat, kun emme ainoastaan puolustaneet titteliämme, vaan kisasimme myös kolmessa muussa kategoriassa", Naantalin kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen kertoo tiedotteessa.

Kylpylä oli nominoitu myös Suomen parhaan business-hotellin kategoriaan. Kylpylä sai lisäksi nominaation Euroopan parhaan leisure-resortin kategoriassa, ainoana pohjoiseurooppalaisena kohteena viiden etelä- ja itä-eurooppalaisten resortin joukossa.