Kilpailut

M&M 7.12.2017 11:42

Neste ja TBWA\Helsinki voittoon Global Sustainability Film Awards -kilpailussa – "Osoitus koskettavan sisällön voimasta"

Neste

Spoken word -artisti Prince Ea:n tähdittämä video pokkasi palkinnon Reshaping the economy -kategoriassa.

Nesteen ja TBWA\Helsingin toteuttama video Everybody dies, but not everybody lives -video on palkittu kansainvälisessä The Global Sustainability Film Awards 2017 -kilpailussa 27.11.2017.

Video voitti hyväntekeväisyysjärjestö Tve:n järjestämän kilpailun Reshaping the economy -kategorian. Videon kertojana esiintyy spoken word -artisti ja aktivisti Prince Ea. Video on osa Nesteen maailmanlaajuista Pre-order the Future -hanketta, jossa kehitettiin yhdessä yleisön kanssa innovatiivisia tapoja hyödyntää uusiutuvia materiaaleja tuotteiden ja palveluiden valmistamisessa.

Videota olivat mukana tekemässä myös tuotantoyhtiö Cocoa Mediaproductions.

"Olemme todella iloisia palkinnosta, sillä kilpailimme maailmanluokan brändien kanssa. Finalisteissa oli esimerkiksi Rolls-Royce ja Du Pont. Prince Ea:n kanssa tekemämme filmi on valloittanut ihmisten sydämiä maailmanlaajuisesti, ja innoittanut elämänmuutoksiin, joihin ihmisillä ei ole aiemmin ollut rohkeutta tai motivaatiota. Tämä palkinto on osoitus koskettavan sisällön voimasta", kertoo Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi tiedotteessa.

Kilpailun tuomariston puheenjohtaja ja YK:n Ilmastonmuutossopimuksen viestintäjohtaja Nick Nuttall kehuu Nesteen videota rohkeaksi ja korporaatiotyylistä poikkeavaksi.

"Neste tuo videolla rohkeasti esille omaa, vahvaa visiotaan ja nappasi ensimmäisenä suomalaisyrityksenä Tve:n palkinnon. Toivottavasti voitto rohkaisee muitakin suomalaisia yrityksiä miettimään, minkälaiset teot vievät heidän visioitaan eteenpäin, kansainväliseen tietoisuuteen”, TBWA\Helsingin toimitusjohtaja Sami Tikkanen kertoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö