Neste en viestintäjohtaja Kaisa Lipponen on nimitetty Pauligin viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Lipponen aloittaa Pauligin palveluksessa elokuussa.

Lipponen on viestinnän maisteri Jyväskylän yliopistosta. Hän on opiskellut pääaineenaan kulttuurienvälistä viestintää.

“Toivotamme Kaisa Lipposen tervetulleeksi Pauligille. Hänen vahva kansainvälinen osaamisensa sekä tietotaito vaikuttavasta viestinnästä ja vastuullisten brändien kehittämisestä tulevat tukemaan hyvin strategiaamme”, Pauligin toimitusjohtaja Rolf Ladau kertoo tiedotteessa.

Lipposella on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista viestinnän tehtävistä ja johtamisesta. Nesteen palveluksessa Lipponen on vastannut muun muassa konserniviestinnästä.

Lipponen kertoo M&M:lle, että vastuullisuus ei ole hänelle täysin vieras maailma, koska hän on ollut yhdeksän vuotta tekemisissä raaka-aineiden ja toimitusketjujen vastuullisuuskysymysten kanssa.

Lipponen uskoo, että viestintä- ja vastuullisuusjohtajan pesti ei ole liian suuri kokonaisuus.

"Viestintä ja vastuullisuus sopivat hyvin yhteen. Vastuullisuustyön pitää olla kunnossa, jotta siitä voidaan viestiä. Viestintä ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä yrityksissä, jossa ne ovat osa brändiä."

Paulig tunnetaan erityisesti kahvista. Kahvin tuottamiseen taas liittyy isoja sosiaalisia ja ympäristöä koskevia vastuullisuuskysymyksiä. Lipponen kertoo, että hän on seurannut aiheita mediasta, mutta ei ole vielä ehtinyt erikoistua kahvin tuottamisen suuriin vastuullisuuskysymyksiin.

"Vastuullisuuskysymykset ovat monimutkaisia. Täytyy katsoa Pauligin kanssa, mitkä ovat heille keskeisiä kysymyksiä."