Seth Meyersin tähdittämä Lobby Baby -sarja sisältää ominaisuuden, jota muissa sarjoissa ei ole vielä nähty. Netflixin kehittämän painikkeen avulla käyttäjä voi nimittäin hypätä Yhdysvaltain presidenttiä Donald Trumpia koskevien vitsien yli, CNN kirjoittaa.

Presidenttivitseistään tunnettu myöhäisillan isäntä pyysi Netflixiä kehittämään toiminnallisuutta varten samanlaisen painikkeen, jota käytetään sarjojen alussa olevien introjen ohittamiseen. Trump-vitsit on korvattu Meyersin omasta elämästä kertovilla vitseillä.

”Se oli keino vastata niille, jotka sanovat: anna minun arvata, sarjassa tulee olemaan vitsejä presidentistä”, Meyers kertoo.

Netflixin standup-tuotannon johtaja Robbie Praw kertoo yhtiön olevan innoissaan Meyersin älykkäästä ideasta, joka ”hyödyntää Netflix-kokemusta hauskalla ja innovatiivisella tavalla”.

Meyers ei tosin ota ohita-painiketta itse tosissaan, vaan kertoo, että se on vitsi muiden joukossa. Hän ei usko, että katsojat haluavat todella hypätä Trump-vitsien yli.

”Kyllähän ravintolassakin laitetaan joskus persiljaa lautaselle. ja saatat ajatella, että se on mukava lisä, mutta et kuitenkaan syö sitä”, Meyers sanoo.