Suoratoisto

Tivi 20.8.2018 08:24

Netflix vastasi mainossyytöksiin – yhtiön mukaan kyse on henkilökohtaisista suosituksista

Colourbox

Netflix-käyttäjät kertoivat viikonlopun aikana nähneensä palvelussa yllättäen mainosvideoita tv-sarjojen jaksojen väleissä.

Suoratoistopalvelu Netflix on kokeillut jotain aivan uutta. Jotkin katsojat ovat nimittäin saaneet nähdäkseen yllättäen mainoksia. Tosin Netflixiltä kiistetään kiivaasti, että kyseessä olisivat mainokset.

Muutamat Netflix-käyttäjät kertoivat viikonlopun aikana nähneensä palvelussa yllättäen mainosvideoita tv-sarjojen jaksojen väleissä. Joillakin käyttäjillä tarjolla oli välittömästi "ohita"-nappula, mutta joidenkin käyttäjien mukaan sellaista ei ollut näkyvillä. Uusi ominaisuus sai jotkut kommentoimaan asiaa suorastaan nettiraivon vallassa.

Netflix kommentoi asiaa CNN:lle. Yhtiön edustajan mukaan kyseessä eivät suinkaan olleet mainokset, vaan henkilökohtaiset suositukset, joiden avulla käyttäjä voi löytää palvelusta lisää kiinnostavaa katseltavaa.

Yhtiöstä myös muistutettiin, että vuosittain kokeillaan satoja uusia asioita, joista suurinta osaa ei oteta kokeilun jälkeen laajemmin käyttöön.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö