Suoratoistopalvelut

TIVI 13.2. 08:08

Netflixille jälleen uusi haastaja – tällä kertaa amerikkalainen tv-yhtiö

Colourbox

Epix yrittää hakea kilpailuetua myös uudenlaisilla konsepteilla, esimerkiksi Slow Burn -podcastista tehtävällä tv-sarjalla.

Netflixistä on tullut jo lähes synonyymi elokuvien ja sarjojen suoratoistolle. Tämä kismittää etenkin Disney, joka on perustamassa omaa palveluaan. Samoille apajille kuluttajien rahoista lähtee nyt kalastelemaan myös Epix.

Monet muut perinteiset tv-yhtiöt ovat julkaisseet omia nettipalveluitaan, joita ei ole enää sidottu perinteisiin kaapelisopimuksiin. Tähän asti jenkkiläinen Epix on kuitenkin tarjonnut sisältöjään netissä vain asiakkailleen. Nyt asiaan on tulossa muutos, kertoo Engadget.

Kuuden dollarin kuukausimaksua vastaan käyttäjille annetaan mahdollisuus katsoa yhtiön neljää kanavaa ja lisäksi kasapäin tv-sarjoja ja elokuvia omien aikataulujen mukaan. Tarjolla ovat sarjoista ainakin Berlin Station ja Batman-saagaan linkittyvä Pennyworth. Kilpailuetua Epix yrittää hakea myös uudenlaisilla konsepteilla, esimerkiksi Slow Burn -podcastista tehtävällä tv-sarjalla.

Palvelua voi käyttää heti Apple TV-, Android- ja iOS-laitteilla. Yhdysvalloissa suosittu Roku saa Epix-sovelluksen hieman myöhemmin, samoin Amazon Fire TV. Ainakin toistaiseksi palvelu on tarjolla vain Yhdysvaltojen markkinoilla.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö