Suoratoistopalvelu

Piritta Palokangas 9.7. 12:55

Netflixin kaikkien aikojen katsojaennätys rikkoutui: Hittisarjan kolmannen kauden avausjaksolla yli 40 miljoonaa katsojaa

Stranger Thingsin kolmas kausi rikkoi Netflixin striimausennätyksen.

Stranger Thingsin kolmannen kauden alla satsattiin näyttävään markkinointiin.

Stranger Things' -sarjan kolmas tuotantokausi julkaistiin Netflixissä 4. heinäkuuta. BBC uutisoi, että neljässä päivässä kauden avausjakson oli katsonut yli 40 miljoonaa kotitaloutta ja 18 miljoonaa on jo katsonut kaikki kahdeksan kauden jaksoa.

Netflix on alkanut vasta äskettäin kertoa katsojalukujaan julkisuuteen. Kuukausitasolla eniten katsojia on kerännyt tähän mennessä scifi-komedia Umbrella Academy, jolla oli ensimmäisen kuukauden aikana noin 45 miljoonaa katsojaa. Stranger Things hamusi melkein samat luvut lähes kymmenen kertaa nopeammalla tahdilla.

Netflix laskee jakson katsotuksi, jos 70 prosenttia siitä on katsottu ja todellinen silmäpariluku voi olla suurempi, koska katsojalukuihin on laskettu kotitaloudet.

Vuodesta 2016 pyörinyt scifi-kauhusarja Stranger Things sijoittuu 1980-luvulle kuvitteelliseen kaupunkiin Indianassa. Sarjan yliluonnollisuuksiinkin venyvät tapahtumat aloittaa nuoren pojan katoamistapaus.

Netflix panosti Stranger Thingsin kolmannen kauden markkinointiin näyttävästi, muun muassa Coca-Cola-tölkeissä logo käännettiin väärinpäin ja jäätelöketjun myyntipiste maskeerattiin sarjan ravintolaksi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö