Suoratoistopalvelut

Tivi 15.10.2018 16:51

Netflixin liiallinen tuijottaminen on vienyt jopa sairaalaan

Netflixin katselu on hauskaa ajanvietettä, mutta liiallinen sarjojen nauttiminen ei ole aina terveellistä.

Etenkin hittisarjojen uusien tuotantokausien pamahtaessa tarjolle Netflixiin viettää moni palvelun käyttäjä unettomia öitä jaksoja ahmien. Liiallisuuksiin mennessään käytös voi kuitenkin johtaa jopa mielisairaalaan.

Näin on käynyt ainakin Intiassa, jossa The Next Webin mukaan paikallista 26-vuotiasta miestä on jouduttu hoitamaan vakavan Netflix-riippuvuuden vuoksi. Kuusi kuukautta jatkunut jatkuva Netflixin tuijottaminen oli johtanut uupumukseen, epäsäännölliseen unirytmiin ja silmien rasittumiseen.

Jatkuvalla sarjojen ja elokuvien katselulla mies oli hakenut lohdutusta elämäänsä, jota varjosti pitkään jatkunut työttömyys. Perheen painostus työpaikan etsimiseen tai ystävien menestyksen näkeminen läheltä ajoivat yhä pidempikestoisiin Netflix-sessioihin.

Siinä missä YouTube on alkanut kehottaa käyttäjiä pitämään taukoja, ei Netflix muistuta moisesta lainkaan – ainakaan vielä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Rekrytointikampanjat

20.08.2019 10:11

Mirum pullotti hikeä houkutellakseen osaajia

Creative Essence -tuoksua aiotaan lähettää sopivimmille oman portfolionsa Mirumin rekrytointikampanjan verkkosivulle jättäneille työnhakijoille.