Netflix

M&M 1.3.2016 20:15 päivitetty 3.3.2016 15:40

Netflixin uusi ominaisuus tekee palvelusta "paremman"

Netflix

Uuden ominaisuuden myötä pysähtymällä sarjan tai elokuvan kohdalle muutamaksi sekunniksi, Netflix näyttäisi käyttäjälle automaattisesti kyseisen trailerin.

Tuntuuko joskus, että käytät Netflixissä enemmän aikaa sisällön selailuun ja etsimiseen kuin itse sen katseluun? Netflix tiedostaa ongelman ja yrittää nyt tehdä mielekkään sisällön löytämisestä helpompaa.

Business Insiderin jututtama Netflix väläytti Barcelonan puhelinmessuilla uutta ominaisuutta, automaattisesti toistettavia trailereita. Toimintaperiaate on yksinkertainen: mikäli käyttäjä osoittaa mielenkiintoa jotakin sarjaa tai elokuvaa kohtaan pysähtymällä sen kohdalle muutamaksi sekunniksi, näyttäisi palvelu automaattisesti kyseisen trailerin.

Leffatrailerit kestävät yleensä useita minuutteja, mutta Netflix-trailereista on ilmeisesti tarkoitus tehdä huomattavasti lyhyempiä.

Netflix testaa tällä hetkellä ominaisuutta noin kolmen tuhannen käyttäjän voimin. Business Insiderin haastattelemat Netflixin edustajat ovat kuitenkin luottavaisia, että ominaisuus tuodaan pian markkinoille.

"Haluamme ottaa perinteisestä televisiosta ihmisille tutut ominaisuudet ja tehdä niiden avulla nettitelevisiosta paremman", toteaa Netflixin Euroopan viestinnästä vastaava Joris Evers.

Lähde: Tivi

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonta

19.02.2018 13:42

CNN jakaa Donald Trumpille uusia iskuja

Omena on omena, vaikka joku väittäisi sen olevan banaani, muistutti CNN mainonnassaan viime syksynä. Nyt kampanjaan on tehty sivaltavaa jatkoa.