Rahaa lähetettäessä Wavy luo maksulinkin, joka voidaan lähettää rahan vastaanottajalle minkä vain viestipalvelun tai sosiaalisen median kanavan kautta. Rahan vastaanottajan ei tarvitse kirjautua tai avata Wavy-tiliä, vaan maksulinkin kautta raha siirtyy suoraan vastaanottajan pankkitilille. Mukaan voi myös lähettää animoidun 3D-tarran, jolla voi kertoa maksun tarkoituksesta.

Rahan lähettäjä yhdistää Wavyyn olemassa olevan pankkitilinsä tai maksukorttinsa. Lähetettävä raha maksetaan reaaliajassa joko maksukortilta tai pankkitililtä.

Wavy on Klarna n mukaan laajimmin käytettävissä oleva mobiilimaksusovellus Euroopassa. Se toimii kansainvälisesti 31 eri Euroopan maassa, mukaan lukien Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

"Nettimaailmassa ei ole rajoja, joten miksi maksuissakaan pitäisi olla? Klarna perustettiin tekemään maksamisesta turvallista, helppoa ja sujuvaa, ja Wavy on seuraava askel tällä matkalla", toteaa Klarnan toimitusjohtaja Sebastian Siemiatkowski tiedotteessa.

Wavy on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille, ja sitä voi käyttää myös selaimessa. Wavy käyttää kaksivaiheista tunnistamista, sormenjälkitunnistusta, datan salaamista laitteella sekä salattuja yhteyksiä palvelimille.

Sovellus on käytettävissä 28 EU-jäsenmaassa sekä Norjassa, Islannissa ja Liechtensteinissa. Käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava EU-maassa myönnetty pankkitili tai maksukortti. Lue lisää sovelluksesta Wavyn nettisivuilta tai mediapankista.