Eklund siirtyy Vaisalaan Tiedolta.

Nina Eklund (KTM, FM) on nimitetty Vaisalan konserniviestintä- ja brändijohtajaksi 12.8.2019 alkaen. Hän vastaa tehtävässään Vaisalan sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä brändin johtamisesta.

Ennen Vaisalaan siirtymistään Eklund työskenteli vuodesta 2013 Tieto-konsernissa useissa viestinnän johtotehtävissä vastaten viimeksi konserniviestinnästä, muutosviestinnästä ja sisäisestä viestinnästä. Aiemmin urallaan hän on työskennellyt muun muassa konsulttina viestintätoimisto Milttonissa. Vaisalassa Eklund raportoi henkilöstöjohtaja Mari Heusalalle.

”Innovaatiot ja teknologiajohtajuus ovat aina olleet Vaisalan menestyksen kulmakiviä. Ninan vahva kokemus viestinnästä ja muutosjohtamisesta globaalissa teknologiaympäristössä tukee hyvin Vaisalan kansainvälisiä kasvutavoitteita”, kommentoi Heusala tiedotteessa.

“Ilmastonmuutoksen, digitalisaation ja muiden maailman megatrendien aikana Vaisala on erittäin mielenkiintoinen ja ajankohtainen yritys. Vaisalan innovaatiot ja osaaminen vastaavat niihin haasteisiin, joita megatrendit asettavat yhteiskunnalle ja ympäristölle, ja on todella innostavaa päästä osaksi Vaisalan kasvutarinaa ja kehittämään yhä vahvempaa globaalia brändiä,” sanoo Eklund tiedotteessa.

Vaisala on maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys.