Nimitykset

Cilla Bhose 24.6. 16:15

Nokia-puhelimia markkinoivan HMD:n markkinointijohtaja Pekka Rantala siirtyy ePassiin: "Koin, että tässä on mahdollisuus”

Tiina Somerpuro
Pekka Rantala

Pekka Rantala siirtyy ePassin toimitusjohtajaksi. Hän ehti toimia kolme vuotta Nokia-merkkisiä puhelimia valmistavan ja myyvän suomalaisen HMD Globalin markkinointijohtajana.

HMD Globalin markkinointijohtajana ja varatoimitusjohtajana kolme vuotta toiminut Pekka Rantala siirtyy mobiilimaksamiseen erikoistuneen ePassin toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi.

”Kun tarjoutui tilaisuus hypätä mukaan sopivasti uuteen, koin, että tässä on mahdollisuus”, Rantala selittää lähtönsä syitä.

Hän korostaa, että osakkuus yhtiöstä oli yksi merkittävä tausta-ajuri. Osakkuuden suuruutta hän ei kuitenkaan halua tässä vaiheessa vielä tarkentaa.

”Uuden oppiminen ja yrittäjäksi ryhtyminen ovat kaksi pääsyytä, miksi vaihdan ePassiin.”

Rantala on toiminut HMD Globalin markkinointijohtajan pestin lisäksi muun muassa Rovion toimitusjohtajana ja Hartwallin toimitusjohtajana. Vuosina 1994–2011 hän työskenteli Nokialla muun muassa yhtiön matkapuhelinten maailmanlaajuisesta markkinoinnista vastaavana johtajana.

Vime talvena HMD Global kertoi, että Nokia-merkkisiä puhelimia aletaan myydä pohjoisamerikkalaisten operaattorien kaupoissa.

”Ala, jolla ePassi toimii on minulle osittain tuttu ja osittain uusi. Minulla on historiani aikana ollut ilo ja mahdollisuus kokeilla erilaisia teollisuudenaloja ja oppia uutta. Se on jäänyt minulla veriin.”

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö