Nimitykset

M&M 19.1.2017 14:38 päivitetty 20.1.2017 15:56

Nordea nimitti uusia viestintäjohtajia

Nordea
Nordean konserniviestinnän johtaja Sara Helweg-Larsen.

Nordea on nimittänyt uusia johtajia viestintään ja vastuullisyksikköönsä.

Sara Helweg-Larsen aloittaa Nordean konserniviestinnän johtajana 1. toukokuuta 2017. Hän työskentelee tällä hetkellä viestintäjohtajana Mærskin Transport & Logistics -divisioonassa.

Lisäksi Nordean ulkoisen viestinnän johtajaksi on nimitetty Roberta Alenius, joka työskentelee tällä hetkellä Telian viestintäjohtajana Ruotsissa. Hän aloittaa Nordeassa 1. huhtikuuta 2017 ja raportoi konserniviestinnän johtajalle.

"Maailma ympärillämme muuttuu nopeasti ja myös asiakkaiden tarpeet ja arvot muuttuvat. Meidän on oltava entistä lähempänä sidosryhmiämme ja kerrottava, mitä me pankkina teemme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan hyväksi. Olen erittäin tyytyväinen, että Sara ja Roberta ovat lupautuneet auttamaan meitä tässä tehtävässä", esikuntatoimintojen johtaja Johan Ekwall Nordeasta sanoo.

Nordea-konsernin vastuullisuusyksikön johtajaksi on lisäksi nimitetty Erik Feldt. Hän on työskennellyt Nordeassa usean vuoden ajan, tällä hetkellä Wealth Managementin HR-johtajana. Vastuullisuusyksikön nykyinen johtaja Åse Bergstedt siirtyy strategistin tehtävään vastuullisuustiimissä.

Samalla Nordeaan on perustettu uusi yksikkö, Group Sustainable Finance. Yksikön johtajaksi tulee Sasja Beslik. Yksikön tehtävänä on varmistaa, että vastuullisuusyksikön tekemät päätökset toteutetaan liiketoiminnassa.

"Vastuullisuus on Nordealle ja sen asiakkaille yhä tärkeämpää. Siksi vahvistamme vastuullisuustiimiä strategisella tasolla ja nimitämme Erik Feldtin sen johtajaksi", Ekwall sanoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

19.08.2019 15:18

Mutsit ja faijat, mikä teillä on meininki!

Tubeconista on kehittynyt tubettamisen kulttuuria täydellisesti peilaava tapahtuma, jossa pääpaino ei ole mobiililaitteiden ruuduissa, kirjoittaa M&M:n uutispäällikkö Jani Niipola.