Jääkiekkolegenda Timo "Juti" Jutila n markkinointiyhteistöiden ura on edennyt makkaran grillauksesta saunaan.

SaunaOnline-palvelu tiedottaa tehneensä uuden yhteistyösopimuksen Jutilan kanssa. Jutin voi tulevaisuudessa tilata puhumaan saunailtaan tai muuhun yritystapahtumaan.

"Olemme tehneet markkinointiyhteistyötä Jutin kanssa jo kesäkuusta lähtien, ja idea yhteistyön tiivistämiseen lähti häneltä itseltään. Yhteistyön myötä tapahtuva palvelutarjonnan laajentaminen istuu hyvin palvelukokonaisuuteemme ja lähdemme mielenkiinnolla kehittämään sitä eteenpäin", sanoo SaunaOnlinen myynnistä ja markkinoinnista vastaava Tuomas Takkula.

Jutilalla on aiempaa kokemusta luennoinnista.

"Olen aikataulujeni salliessa tehnyt erilaisia luennointi- ja esiintymistilaisuuksia myös aiempina vuosina. Jäätyäni viime kauden jälkeen sivuun Leijonien joukkueenjohtajan tehtävästä, näihin tilaisuuksiin on nyt myös minulla ensimmäistä kertaa enemmän aikaa", Jutila sanoo.

Juti muistetaan paitsi jääkiekkokaukaloista ja niiden laidalta myös muun muassa makkaran mainonnasta. Hän on esiintynyt tamperelaisen Tapolan Lihanjalostuksen mainoskasvona sekä Lidl in Grillimaisteri-kampanjassa.

SaunaOnline on tänä keväänä perustettu sauna- ja kokoustilojen varauspalvelu.