Sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän toimisto Okimo Clinic tuotti musiikkivideon tubettajien Lakon ja HerbalistinAamuyö-kappaleeseen.

Kyseessä on kaksikon ensimmäinen julkaisu musiikkipuolella. Eric Savolainen eli Lakko ja Juuso Karikuusi eli Herbalisti tunnetaan alun perin YouTube-videoistaan, jotka ovat keränneet yli 100 miljoonaa näyttökertaa.

Okimo Clinic vastasi koko musiikkivideon tuotannosta lokaatioiden somistuksesta ja valaistuksesta käsikirjoitukseen, kuvaukseen ja editointiin.

Videota kuvattiin rakennetussa studiossa, artistien omissa kodeissa ja Helsingin talojen katolla.

musiikkivideo

Juuso Karikuusi kertoo tiedotteessa, että Okimo Clinicin video- ja visuaalisen tiimin vetäjä Kalle Kaskinen oli heille tuttu jo aikaisemmista projekteista, joten toimiston pyytäminen videon tuottajaksi tuntui luonnolliselta.

"Tiesimme entuudestaan, että Kalle on taitava videokuvaaja. Okimo Clinicin vahva video-osaaminen kaikilla tuotannon osa-alueilla vakuutti muutenkin", Karikuusi kuvailee tiedotteessa.

Kalle Kaskinen uskoo yhteistyön avaavan mahdollisuuksia myös uudenlaisten videotuotantojen kannalta.

"Aivan kuin yrityspuolellakin, myös musiikkivideoissa voi pienellä tiimillä saada paljon aikaan. On ollut hienoa laajentaa tarjoamaamme B2B- ja B2C-videopuolen tarjoamaamme myös näihin luovempiin projekteihin", Kaskinen kertoo tiedotteessa.