Linja-autoyhtiö OnniBus.com toteuttaa Työ-rekrytointikiertueen yhdessä henkilöstövuokrausyrityksen VMP :n kanssa.

Kiertue alkaa perjantaina 7. lokakuuta Helsingin Narinkkatorilta. Onnibus.comin kiertueen tavoitteena on rekrytoida uusia linja-autonkuljettajia.

Bussiyhtiön toimitusjohtaja ja perustajajäsen Lauri Helke sanoo, että kuljettajat ovat tärkeässä roolissa antamassa kasvot yritykselle.

"Rekrytointikiertueemme tavoitteena on kasvattaa tätä asiakaspalveluammattilaisten joukkoa", Helke sanoo tiedotteessa.

Kiertueelle taas kasvonsa ovat antaneet tamperelaiset äiti ja tytär Ria ja Rose Salonen. Ria on työskennellyt linja-autonkuljettajana OnniBus.comilla reilun puolitoista vuotta. Rose alkoi työskennellä yhtiössä asentajana alkuvuodesta 2016.

Rekrytointikiertueen ohessa Onnibus.com julkistaa jo toista vuotta jatkuvan yhteistyönsä Nenäpäivä-kampanjan kanssa. Yhtiö tukee Työ-kiertueella kampanjaa, ja kiertue päättyy 11. marraskuuta Tampereen Keskustorilla Nenäpäivä-tapahtumaan.

Muut kiertuepaikkakunnat ovat Oulu, Vaasa, Jyväskylä ja Porvoo.

Vuonna 2012 perustetulla Onnibus.comilla on 320 työntekijää. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tampereella. Muita toimipisteitä OnniBus.comilla on Heinolassa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kotkassa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Porissa, Oulussa, Turussa, Vantaalla ja Vaasassa.