OP Nano Vakuutuksen ensimmäinen tuote on kotivakuutus, jonka voi halutessaan ottaa myös pelkälle asunnolle. OP Nano -palveluperhe laajenee OP Ryhmän mukaan tulevaisuudessa myös muihin kuin vakuutuspalveluihin.

Vakuutusten ostaminen ja korvausten hakeminen tapahtuu digitaalisesti osoitteessa op-nano.fi. Asiakaspalvelu hoituu verkon kautta chatissa.

"Puhtaasti digitaalisten palveluiden luominen OP Ryhmän perinteisten pankki-, vakuutus- ja varainhoitopalveluiden rinnalle on keskeinen osa OP Ryhmän uutta strategiaa. OP Nano Vakuutus on ensimmäinen askel tällä tiellä", kuvailee OP Ryhmä n uusista liiketoiminnoista vastaava johtokunnan jäsen Harri Nummela.

OP Nano Vakuutuksen ensimmäinen tuote on kotivakuutus, jonka voi ottaa joko pelkälle asunnolle tai sekä asunnolle että irtaimistolle.

Vakuutus sisältää OP Ryhmän julkaiseman tiedotteen mukaan haluttaessa kaiken tarvittavan esimerkiksi nuoren ensimmäiseen vuokrakotiin. Vakuutuksen voi ostaa myös vain viikoksi tai pariksi. Esimerkiksi helsinkiläisen pienen yksiön osalta pelkän asunnon vakuuttamisen kuukausihinta asettuisi alle neljään euroon ja asunnon sekä irtaimiston vakuutus alle kymmeneen euroon.

Syksyllä OP Nano Vakuutus tuo markkinoille myös matkavakuutuksen.

"Haluamme pystyä tarjoamaan suoraviivaisen palvelun niille, jotka ovat tottuneet hoitamaan asiansa ja tekemään ostoksensa mobiilissa sekä asioimaan chatissa. Esimerkiksi moni nuori kokee vakuutusten hankkimisen vaikeaksi, ja halusimme helpottaa tilannetta. Samaan aikaan tarjoamme rinnalla myös perinteisiä vakuutuksia, joissa esimerkiksi asiakaspalvelua tarjotaan myös toimispisteissämme ja puhelimitse", Nummela kuvailee.